U bent hier: Producten › Vis › Software

Marelec Software

Marelec B50

De Marelec B50 software geeft volledige controle over de visvangst. Het toont een gedetailleerd overzicht van de vangsten in een grafische voorstelling of in tabelvorm. Verschillende gepersonaliseerde rapporten zijn beschikbaar. Al deze overzichten kunnen makkelijk geprint of bewaard worden. Het kan een bestand genereren dat via satelliet naar de wal kan doorgestuurd worden. Een andere mogelijkheid is het afdrukken van etiketten.
Meer info over de B50 software.

Marelec B100

Productiecontrole software voor diepvries trawlers, met integratie van de sorteercategorie, het inpakgewicht en verschillende extra opties.
Meer info over de B100 software.

 

 

Marelec PM

Productiecontrole systeem voor D100 weegsysteem. De verpakte producten zijn gemakkelijk terug te vinden via de traceerbaarheidsfunctie. Beheer van de gebruikers, data en beschikbare labels van de terminals. Rapportering van de opbrengst per gebruiker, per datum, per product,...

De Marelec PM software maakt deel uit van het D100 weegsysteem.

Meer info over de PM software.

Marelec PMS

Productiecontrole systeem voor de Marelec Z2 weegindicator. De Marelec PMS software geeft u alle informatie over de verwerkte gegevens van uw Marelec weegschaal of sorteersysteem. Genereer en bewaar eenvoudig een rapport met de "Marelec rapportengenerator". Elk rapport kan in excel formaat bewaard worden met één klik.

De Marelec PMS software leest gegevens uit van de Z2 weegindicator.

Meer info over de PMS software.